Algemene voorwaarden

 

Ben jij op op zoek naar leuke hebbedingen voor jou en je spruitje? Dan zit je hier goed! 

 

Betalingen

 

Je kunt bij ons betalen via I-Deal of door overschrijving via de bank.

 

Ons rekeningnummer is : IBAN

NL31RABO 0320 2444 15 ter name van Het spruitje

 

Wil jij je bestelling op komen halen in Westerhaar, gebruik dan kortingscode: OPHALEN22

Dan worden de verzendkosten er afgehaald. 

 

Betalingen via IDeal en of overschijving geschieden altijd vooruit. Bij afhalen kunt u aan de deur betalen in gepaste contanten.

Een afspraak om af te halen dient van te voren gecommuniceerd te worden met Het Spruitje via e-mail info@hetspruitje.nl of via het contact formulier onderaan de pagina.

 

Verzending

 

Na een afgeronde bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief BTW en verzendkosten.

 

Zodra het verschuldigde bedrag op de rekeing van Het spruitje is bijgeschreven, zal Het spruitje de bestelling binnen 3 werkdagen versturen via Post Nl, naar het jou opgegeven afleveradres.

Het Spruitje streeft erna de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Dit met uitzondering van zon, feestdagen en vakanties welke gecommuniceerd wordt via de webshop van Het spruitje. 

Gepersonaliseerde artikelen hebben een langere levertijd. Dit verschilt per artikel maar zal tussen de 5 en 10 werkdagen zitten. 

Mocht een product om bepaalde redenen niet op voorraad zijn zal Het spruitje je hiervan binnen 2 werkdagen op de hoogte stellen.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 3 werkdagen op je rekening retour worden gestort. De eventuele gratis verzending komt te vervallen wanneer het bedrag onder de €50,00 euro uit komt.

Overschrijving van genoemde leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

 

Verzendkosten

 

Voor Nederlandse bestellingen die door de brievenbus passen zijn de verzendkosten €3,90. 

Voor pakketpost binnen nederland brengen wij €6,90 in rekening.

Het Spruitje is niet aansprakelijk voor pakketten die niet zijn geleverd. Als het pakket is aangemeld bij de desbetreffende koerier is Het Spruitje niet meer aansprakelijk. Wilt u dit wel kunt u kiezen om het pakket verzekerd te verzenden. Geef dit aan in opmerkingenveld en ik stuur per mail een betaalverzoek voor de extra kosten. 

Bij een bestelling boven de 50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ophalen in Westerhaar is gratis. 

 

 

Cadeau

 

Geef je een product van Het spruitje cadeau? Geef dit dan aan en wij zullen dit mooi voor je verpakken.

 

 De prijs

 1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
 2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld. 
 3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
 4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en: 

a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of

b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.

 1. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
 2. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. 

 

Retourneren

 

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode` van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

 • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan info@hetspruitje gemeld te worden.
 • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
 • Speciaal voor de klant gemaakte artikelen kunnen door Het spruitje niet retour worden genomen. 
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

 

U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

Het spruitje

Tijm 22

7676 DB

Westerhaar

 

Wij adviseren altijd om onze producten te gebruiken onder toezicht van een volwassenen.

Laat je kindje dus nooit alleen!